NIEUWS (laatste update 9 november '23)

 

  • We starten met een Online spreekuur via Zoom.
  • Als bestaande Tinley Academie student is dit de gelegenheid om te oefenen met Zoom zodat je voor lessen en examens weet hoe je het programma kunt gebruiken.
  • Ben je nog geen student bij Tinley Academie dan is dit een extra gelegenheid om kennis met ons te maken en je eventuele vragen te stellen. Natuurlijk kan dat ook via de telefoon of E-mail van ons Studentenloket.

 

Wijziging digitaal en papieren lesmateriaal
Vanaf najaar 2023 hebben wij een wijziging doorgevoerd in ons beleid omtrent het aanbieden van papieren lesmateriaal. Hierbij hebben we rekening gehouden met stijgende kosten maar ook milieu-overwegingen meegenomen. Vanaf heden wordt alleen een papieren (gedrukte) lesmap aangeboden op locatie bij modules /cursussen die afgesloten worden met een examen (en dus vaak onderdeel zijn van een opleiding). Voor alle andere nascholingen en cursussen zonder examen ontvangt een deelnemer alleen het digitale lesmateriaal. Meer informatie kun je vinden bij de Veelgestelde vragen (FAQ), onder 'lesmateriaal'.  

Online lessen volgen
Vanaf 2020 hebben wij veel ervaring opgedaan met het geven van online lessen via Zoom. Het online bijwonen van een les die op locatie wordt gegeven is nog steeds mogelijk voor lessen die theoretisch van aard zijn en op een locatie worden gegeven waar een goede internetverbinding is, zodat we de les live konden uitzenden/streamen. ​Bij elke module, cursus of nascholing wordt vermeld of de lessen online en/of op locatie te volgen zijn. In sommige gevallen adviseren we te komen op locatie vanwege praktische onderdelen, maar is dit niet altijd verplicht. In een paar modules is op locatie komen wel verplicht omdat je deelname onderdeel is van het aanleren van vaardigheden.

Tinley Academie Platform voor e-learning
Voor Tinley Academie studenten is er het Tinleyacademieplatform.nl ; een plek waar we onze E-learning aanbieden, de logistieke gegevens zoals zoomcodes, lesmap etc. delen en een plek om met elkaar van gedachten te wisselen. Ben je ingeschreven student bij Tinley Academie, maar nog geen lid van ons platform, dan kun je je aanmelden. Na controle door onze studentenadministratie wordt je binnen 48 uur (op werkdagen) toegelaten tot je studiegroep.