Leslocaties Tinley Academie

Locaties in Veenendaal

In Veenendaal maken wij gebruik van drie lokalen in dezelfde straat. Het is dus belangrijk om goed te checken op welk huisnummer je wordt verwacht:

  1. Hoofdgebouw van De Basiliek in Veenendaal, Wiltonstraat 56
  2. Gebouw Basiliek / De Toren A in Veenendaal, Wiltonstraat 42
  3. Gebouw Basiliek / De Toren B in Veenendaal, Wiltonstraat 36-40

Hieronder lees je per locatie informatie over parkeren, toegang en koffie/thee.

 

De Basiliek (hoofdgebouw) in Veenendaal

De Basiliek, Wiltonstraat 56,  Veenendaal. Je kunt parkeren in de parkeergarage (gratis). Binnen in het gebouw lees je in welk lokaal je les of het symposium plaatsvindt. 
Er is een lift indien de lessen op de eerste verdieping plaatsvinden.
In dit hoofdgebouw van De Basiliek kun je bij de bar koffie, thee, fris en wat chocolade snacks verkrijgen (normaal is er geen lunch verkrijgbaar). Het is mogelijk om te pinnen of contant te betalen. De prijzen voor dranken zijn vergelijkbaar met horecaprijzen. Het is toegestaan om eigen drank en lunch mee te brengen van huis en te nuttigen in de locatie. 

Het hoofdgebouw heeft een parkeergarage links van de ingang.  Parkeren is gratis

Een van de klaslokalen

Basiliek De Toren A in Veenendaal

In dezelfde straat als bovenstaande hoofdlocatie van 'De Basiliek', is een gebouw ingericht voor ons onderwijs: ​Wiltonstraat 42, Veenendaal. Dit gebouw hoort bij de hoofd-locatie van de Basiliek en wordt genoemd 'Basiliek De Torens A'. Er is ruim parkeergelegenheid bij dit gebouw (gratis), er wordt geadviseerd om aan de achterzijde van het gebouw te parkeren omdat daar de meeste ruimte is. De ingang van het gebouw is alleen aan de voorzijde.  Boven de ingang van nummer 42 staat 'Zorggroep Charim', onderop de deur staat 'De Basiliek Torens A'. De voordeur is altijd geopend, je komt in het halletje. De docent opent de volgende deur voor je. Wanneer je te laat bent en de docent is al begonnen, dan kun je op de intercom op 'Basiliek' klikken, dan opent de docent de deur voor je vanuit de klas.
Bij binnenkomst kom je in de hal met toiletten en koffie/thee voorzieningen**. Links is de witte deur naar ons lokaal A. ​In dit gebouw kun je tegen betaling koffie of thee krijgen. Het is toegestaan om eigen drank en lunch mee te brengen van huis en te nuttigen in het lokaal. Er is dus geen lunch te koop. ​In deze locatie is alles op de begane grond.
** in de hal staat nu nog een koffieautomaat. Binnenkort zal de koffieautomaat verdwijnen. Koffie en thee bedraagt 50 cent (s.v.p. muntgeld mee).

 Voorzijde ingang Toren B (links) en A (rechts)

Ingang van Toren A nummer 42

Ingang van Toren B nummer 36-40

Parkeerplaats achter is bereikbaar tussen de gebouwen door.

Basiliek De Toren B in Veenendaal

Naast De Toren A staat een gebouw die ook is ingericht voor ons onderwijs: ​Wiltonstraat 36-40, Veenendaal. Dit gebouw hoort ook bij de hoofd-locatie van de Basiliek en wordt genoemd 'Basiliek De Torens B'. Er is ruim parkeergelegenheid bij dit gebouw zelf (gratis), er wordt geadviseerd om aan de achterzijde van het gebouw te parkeren omdat daar de meeste ruimte is. De ingang van het gebouw is alleen aan de voorzijde.  De voordeur is altijd geopend, je komt in het halletje. De docent opent de volgende deur voor je. Wanneer je te laat bent en de docent is al begonnen, dan kun je op de intercom op 'ruimte B' klikken, dan opent de docent de deur voor je vanuit de klas. Je komt in de hal binnen. Links is de deur naar ons lokaal B.
Er is een (invalide) toilet op de begane grond en een toilet op de eerste verdieping bereikbaar via trap. Koffie/thee is verkrijgbaar, 50 cent per consumptie (neem s.v.p. muntgeld mee). Net als in de andere locaties in Veenendaal is geen lunch verkrijgbaar. 
Het is toegestaan om eigen drank en lunch mee te brengen van huis en te nuttigen in het lokaal. ​

Routeplanner naar de Basiliek

Locatie in Heteren

Manege De Fruithof, Dorpsstraat 5, 6666 AE Heteren. 
Praktijklessen vinden meestal buiten plaats op het grote grasveld, soms in de binnenbak van de manege. 
De binnen leslocatie bevindt zich boven de kantine en is per trap bereikbaar/ er is geen rolstoellift. 
Er is op het terrein zelf voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor onze hondenlessen vragen wij onze cursisten om je auto niet 'in de loop' te parkeren, zodat je hond niet blaft naar passerende paarden. ​Op deze locatie is het mogelijk om dranken én een eenvoudige lunch te kopen, zoals tosti, patat, broodje kaas, enz.. Het is ook toegestaan in deze locatie om eigen drank en lunch mee te brengen van huis en te nuttigen.

Locatie Apeldoorn

Gedragscentrum Samenspel
Malkenschoten 30
7333 NN Apeldoorn
Er is een koffie/thee automaat, neem klein geld mee om hiervan gebruik te maken. Lunch kan (afhankelijk van de cursusdag) ter plekke besteld worden bij een lokale broodjeszaak. Het is toegestaan in deze locatie om eigen drank en lunch mee te brengen van huis en te nuttigen.

Locatie Harfsen

​Kattendorp
Kapeldijk 13, 7217SH, Harfsen, Nederland
Deze locatie wordt gebruikt tijdens een lesdag in Module 3 Kat.
Er is koffie en thee verkrijgbaar, geen lunch (neem je eigen lunch mee).

Locatie Almere

​Dierenasiel Almere
Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
In het dierenasiel van Almere geven we de workshop katten trainen. 
Er is koffie en thee verkrijgbaar, geen lunch (neem je eigen lunch mee).

Locatie Oosterhout

​K9 Group Holland – Training facility
Denariusstraat 15
4903 RC Oosterhout
Deze locatie wordt gebruikt in nascholing over Neuswerk.
Er is koffie en thee verkrijgbaar, geen lunch (neem je eigen lunch mee).

Locatie Amersfoort

H.S.V. 't Haartje
Heiligenbergerweg 203 A
3816 AJ Amersfoort
Deze locatie wordt gebruikt in nascholing over Neuswerk.
Er is k
offie, thee, fris én lunch in de kantine.