Disclaimer

Algemeen

  • De informatie op de website van de Tinley Academie BV is zorgvuldig samengesteld.  We doen ons best de informatie actueel te houden.
  • Desondanks kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.
  • De Tinley Academie BV  behoudt zich het recht voor de informatie zonder vooraankondiging, en op ieder moment, te wijzigen en/of in te trekken.
  • Bij twijfel of bij onduidelijkheid over de informatie verzoeken wij u contact op te nemen met Debbie Rijnders

 

Aansprakelijkheid

De Tinley Academie BV kan niet aansprakelijk worden gehouden voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit of verband houdt met het bezoek aan de website van de Tinley Academie BV, de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten of de - tijdelijke - onmogelijkheid deze sites te kunnen raadplegen.

Wat doet Tinley  met je NAW gegevens?

De via deze website aan de Tinley Academie verstrekte persoonsgegevens gebruiken wij om belangstellenden op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen. De informatie wordt niet aan derden doorgegeven. Zie ook onze AVG Verklaring

Verwijzingen naar externe links.

Op de website van de Tinley Academie staan externe links. Tinley Academie is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen, voor de diensten die hierop worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze externe links

​Copyright van deze website

Het copyright en auteursrecht van alles op deze website behoort toe aan de Tinley Academie BV en  mag daarom niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Tinley Academie BV worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt.

Contact

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen?
Wil je advies over een studie? ​We helpen je graag.
Neem contact op met ons studentenloket